Artikelen over: Investeerders

Hoe betaal ik mijn investering?

De betalingsmethode van je investering hangt af van het type lening waarvoor je koos. Hieronder vind je een korte samenvatting, klik door op het leningstype om meer details over de betaling te lezen:

Een crowdlening betalen
Een crowdlening kan je via Bancontact (kaartlezer of QR-code) of via een overschrijving betalen. De betaalgegevens hiervoor vind je in je profiel bij Winwinner. Na betaling komt je investering terecht op een derdenrekening bij onze betaalpartner Intersolve. Indien het project zijn minimumbedrag behaald heeft aan het einde van de campagneperiode, geeft Winwinner de opdracht aan Intersolve om het geld over te maken aan de onderneming waarin je wil investeren.

Een winwinlening betalen
Je kan een winwinlening toezeggen tijdens de looptijd van de campagne. De opmaak van de contracten (bij PMV, de instelling achter de winwinlening) en het uitvoeren van de betaling gebeuren pas na afloop van de campagne, op het moment waarop we weten of het project zijn minimumbedrag heeft behaald. Bij een geslaagde campagne krijg je van Winwinner een winwinleningcontract ter ondertekening toegestuurd. In dat document vind je ook de betaalgegevens. Via een overschrijving naar de projecteigenaar betaal je vervolgens je winwinlening.

Bijgewerkt op: 28/12/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!