Artikelen over: Ondernemers

Hoeveel kan ik ophalen via WinWinner?

Het maximumbedrag dat je kan ophalen hangt af van het type leningen dat je wilt ophalen:

De winwinlening: via winwinleningen kan je als onderneming maximaal €300.000 lenen. Dit is door de Vlaamse overheid opgelegd. Elk jaar kan je nieuwe winwinleningen aangaan, indien er niet meer dan €300.000 schulden openstaat via winwinleningen, want dat is het maximum. Concreet wordt er gekeken naar de theoretische openstaande debetsaldi van bestaande winwinleningen op datum van het afsluiten van de nieuwe winwinlening, de nieuwe winwinlening mag de grens van €300.000 niet overschrijden.

De crowdlening: via de crowdlening kan je als onderneming tot €5.000.000 ophalen.

Als je financieringsbehoefte minder bedraagt dan het minimumbedrag van 50.000 euro, dan is Winwinner misschien niet het ideale kanaal voor jou. Je kijkt dan best naar alternatieven, zoals een microlening.

Winwinner helpt ondernemingen aan financiering tussen €50.000 en €5.000.000. Dit hangt af van de grootte van het netwerk van de ondernemer, de activiteiten van de onderneming en de inzet van de ondernemer. Uiteraard hebben ook het leningsaanbod en de bijhorende modaliteiten invloed op de kans op financiering.

Waarom is er een minimum- en maximumbedrag bij een campagne?
Wie kan financiering ophalen via WinWinner?
Hoe kan ik een campagne starten?

Bijgewerkt op: 27/12/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!