WinWinner is een online alternatief financieringsplatform (crowdlending platform) dat ondernemers en investeerders samenbrengt. Ondernemers zoeken via WinWinner een groep investeerders die hun een lening aan bepaalde voorwaarden willen geven. Investeerders vinden op WinWinner verschillende lopende projecten om in te investeren waar ze een vooraf gekende rente voor ontvangen.

Gestart vanuit een passie voor groeiende ondernemingen
In 2016 startten Matthias Browaeys en Aelbrecht Van Damme een platform voor de winwinlening en de tax shelter voor starters. Via dit matchmakingplatform konden jonge ondernemers hun financieringsnood kenbaar maken in hun eigen netwerk. Investeerders konden eenvoudig contact opnemen en fiscaal voordelig investeren.

Matthias Browaeys en Aelbrecht Van Damme, oprichters van WinWinner

Slapend spaargeld activeren om lokale economie te boosten
Ondernemers en investeerders willen investeren in hun toekomst. Maar ondernemers ondervinden moeilijkheden bij traditionele financieringskanalen en investeerders vinden geen betrokken investeringskansen die renderen. Wij geloven dat ondernemers en investeerders een winwinsituatie kunnen vinden door hun groeiplannen aan elkaar te koppelen.

Wat is crowdlending?

Vergund door de FSMA
In 2020 werden we officieel door de FSMA erkend als alternatief financieringsplatform. Deze vergunning verplicht ons om duidelijke en transparante informatie te voorzien.

FSMA

Matchmaking via ons crowdlending platform
Vandaag brengen we ondernemers en investeerders samen op ons crowdlending platform. Ondernemers kunnen via heldere en brede communicatie individuele investeerders vinden en ambassadeurs maken. Investeerders kunnen investeren in projecten waar ze een mooi rendement krijgen en trots op kunnen zijn.

Online matchmaking platform

Communicatie is key
We differentiëren ons door te focussen op heldere en transparante communicatie: verhaal uitleggen, risico's duidelijk maken, financiële informatie delen, vragen van investeerders beantwoorden, ondernemers opvolgen, updates delen... Lastige processen proberen we te automatiseren om meer tijd te kunnen besteden aan persoonlijk contact.

Communicatie

Een team van financiële, juridische en commerciële experts
Elke dag werken we samen met ons gepassioneerd team verder om ons aanbod te verbeteren. Ondersteund door experts in financiën, legal, sales, marketing, administratie... groeien we verder!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !