Artikelen over: Investeerders

Hoe betaal ik een converteerbare lening?

Je hebt via WinWinner geïnvesteerd in een campagne via de converteerbare lening, wat nu?

De leningsovereenkomsten worden pas opgemaakt na afloop van de campagne. Op die manier zijn we zeker dat het minimale doelbedrag werd behaald en we van een succescampagne kunnen spreken. De crowdfundcoach van WinWinner stuurt je een digitale uitnodiging om de overeenkomst te ondertekenen.

De betaalgegevens vind je in je investeerdersprofiel. Betalen kan via overschrijving of via Bancontact (kaartlezer of QR-code). Vervolgens komt het door jou betaalde bedrag terecht op een derdenrekening bij onze betaalpartner Intersolve. Indien het project zijn minimumbedrag behaald heeft aan het einde van de looptijd, geven we de opdracht aan Intersolve om het bedrag over te maken aan de onderneming waarin je wil investeren.

Hieronder vind je de betaalgegevens van onze derdenrekening:
Naam: St. Derden Gelden inzake WinWinner
IBAN: NL16 ABNA 0849 0403 02
BIC: ABNANL2A
Adres: Fonteinkruid 4, 3931 WX Woudenberg, Nederland
Mededeling: De mededeling die je dient te gebruiken vind je terug in je persoonlijke dashboard op het platform. Elke gebruiker kent een persoonlijke mededeling.

Waarom een Nederlands rekeningnummer en adres?

Alle betalingen op de derdenrekening worden beheerd door onze betaalprovider Intersolve, een Nederlandse organisatie die met een Nederlandse bank werkt.
Intersolve EGI is een elektronische geldinstelling, vergund door De Nederlandsche Bank (DNB). Die vergunning zorgt ervoor dat Intersolve EGI onder direct toezicht staat van De Nederlandse Bank en van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Waar vind ik de gegevens voor een overschrijving?
Wanneer worden de contracten opgemaakt?
Hoeveel kan ik investeren?
Hoe betaal ik een winwinlening?
Hoe betaal ik een crowdlening?

Bijgewerkt op: 28/01/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!