Wanneer kan ik betalen?
Als je account positief door de identiteitscontrole gegaan is, kan je overgaan tot het betalen van je lening. Je krijgt hierover een bevestiging via mail.

Hoe kan ik betalen?
Door in te loggen op je persoonlijke dashboard kan je de betalingsgegevens vinden.

Betaling van Crowdlening
Je kan de Crowdlening veilig betalen via 2 opties: overschrijving of Bancontact.
De Bancontact-betaling kan met de klassieke kaartlezer of door het inscannen van een QR-code met de mobiele applicatie van je bank.

Derdenrekening
Alle betalingen van Crowdleningen worden op onze Derdenrekening "St. Derden Gelden WinWinner" (beheerd door betaalpartner Intersolve) vastgehouden. De investeringen worden pas vrijgegeven naar de kredietnemer (de ondernemer) als het minimale doelbedrag behaald is op de dag van de afsluiting van het project.
Hieronder vind je de betaalgegevens van onze derdenrekening:
Naam: St. Derden Gelden inzake WinWinner
IBAN: NL16ABNA0849040302
BIC: ABNANL2A
Adres: Fonteinkruid 4, 3931 WX Woudenberg, Nederland

Waarom een Nederlands rekeningnummer en adres?
Alle betalingen op de derdenrekening worden beheerd door onze betaalprovider Intersolve die als Nederlandse organisatie met een Nederlandse bank werkt. Intersolve EGI is een elektronischegeldinstelling met een vergunning van de Nederlandsche Bank (DNB). Hiermee staat Intersolve EGI onder direct toezicht van DNB en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Betaling van Winwinlening
De betalingen van Winwinleningen gebeuren rechtstreeks van de investeerder naar de ondernemer, aangezien die door de Vlaamse overheid geregeld wordt. We maken de contracten voor de winwinleningen pas op nadat het minimale doelbedrag opgehaald wordt. Na het tekenen van de contracten vragen we jou per mail om de betaling via overschrijving door te voeren.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !